Eyl
13
2011

E V V E L Atraksiyonları

Boğaziçi Kitap Günleri kapsamında planladığımız E V V E L Atraksiyonları aşağıdadır.

-Çeşitli şairlerin ve yazarların (Örneğin İlhan Berk’in) imzalı kitapları ile çeşitli edebiyat efemeralarını (dergi, mektup, katalog, kitap) fuar süresince standımızda sergiliyoruz.

-Boğaziçi Kitap Günleri’nin açılışıyla birlikte tek sorudan oluşan açık uçlu bir “poetik soruşturma” başlatıyoruz: Soruşturmaya standımızdaki bilgisayarı kullanarak cevap verebileceğiniz gibi internet üzerinden de cevap verebilirsiniz. (Soruşturmanın internet adresi fuarın açılışıyla birlikte duyurulacaktır). Soruşturmanın sonuçlarını, Boğaziçi Kitap Günleri’nin kapanışını takiben, bir e-kitap olarak, E V V E L’de yayımlamayı düşünüyoruz.

-Standımıza gelen ve ilgilenen herkese “Kelimenin Yüzü” adlı iç-sözlük’ten hediye ediyoruz.

Bu atraksiyonların yanı sıra, mevcut/verili duruşumuz da şöyledir;

-E V V E L standına gelen ve ilgilenen herkese E V V E L’in kapsamını tanıtıyoruz, “ilgiler” kümesinin işleyişini anlatıyoruz.

-Standımızda özgür neşriyat, yayıncılık, dergicilik, edebiyat tarihi, e-kitaplar, edebiyat efemeraları, koleksiyonculuk, poetika, şiir ve imgelemin özgürleşmesi gibi karışık başlıklarda sizlerle sohbet etmeye, fikir ve önerilerimizi etkileşimli olarak paylaşmaya/aktarmaya çalışıyoruz.

Herkesi bekliyoruz. Bekleriz de…

Sahicilikle
Zy

1. Hamiş: E V V E L’in Boğaziçi Kitap Günleri Facebook Etkinlik Bağlantısı şu adreste;
https://www.facebook.com/event.php?eid=201210123277854

2. Hamiş: E V V E L’in standına uğramadan ya da atraksiyonlarımıza katılmadan önce şu adreste yer alan “ısınma turları”na göz gezdirmeniz çok faydalı olacaktır;
https://zaferyalcinpinar.com/blog/?p=6829

Yorum yapılmamış »

RSS feed for comments on this post.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com